Петро Порошенко останнім часом став максимально створювати видимість близькості з народом України. Багатьох жителів країни це надзвичайно дратує і вони бачать у цьому "зближенні" одну суцільну фальш. На залишився осторонь і український юрист і блогер Михайло Шнайдер. Він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook відео, в якому викрив Порошенко в черговому підтасовуванні фактів.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Порошенко дебати
Порошенко дебати

"Історія гідна "Оскара". Абсолютно випадково, проста шкільна вчителька, зустріла у вагоні поїзда Петра Олексійовича. Зі сльозами на очах, жінка кланяється і дякує ексгаранту, за армію, мову і Віру. А поруч, також абсолютно випадково, виявляється оператор з відеокамерою. Усі плачуть від щастя. Лунають гучні оплески. Ну а я, як казав геніальний Станіславський - не вірю". - написав Шнайдер.

История достойная "Оскара". Совершенно случайно, простая школьная учительница, встретила в вагоне поезда Петра Алексеевича. Со слезами на глазах, женщина кланяется и благодарит экс-гаранта, за армію, мову и Віру. А рядом, также совершенно случайно оказывается оператор с Видеокамерой. Все плачут от Счастья. Звучат громкие Аплодисменты. Ну а я, как говорил гениальный Станиславский - НЕ ВЕРЮ.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 16 juli 2019

В коментарях українці, здебільшого, поділяють думку Михайла:

"Гидко на це дивитися. Одне і те ж", "Скільки ця дурненька заробляє, щоб так кланятися?", "Розплатилися до того, як зняли чи після - тортиком-шоколадкою і оператору теж", "Низько і примітивно", "Оскар в студію", "В порожньому вагоні влітку?", "Навіть дивитися не буду. Давно відомий сюжет".

Не зміг пройти повз таке користувач Twitter Олександр Коц.

"Яке дніще: «Я проста вчителька української мови, чоловік поїхав у Польщу по безвізу, це завдяки вам. Армія, мова, віра. Томос. Ми підтримували вас на всіх виборах, чоловік, син. Ми дуже вдячні вам! Так тримати! Боріться! Не опускайте руки!»" -написав він.


У коментарях до відео розгорілася дискусія:

"Вперше зустрічаю людину, яка дякує колишнього президента за те, що комусь довелося виїхати з країни на заробітки!", "У мене тільки 3 питання: 1) В якому поїзді і за яким маршрутом ця вчителька їхала ?. 2) Куди вона йшла, що потрапила в порожній вагон, в якому їхав Порошенко? 3) Як так вийшло, що не один з його охоронців не зупинив її? Це все вказує на йо**не шапіто.", "А що, з очей геть, із серця геть. Або розлучення по-українськи? Порошенко розводить українців - новий сенс!"

Нагадаємо, українці спитали Зеленського за кортеж.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сивохо назвав найбільше зло в Україні.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.