У середу, 17 липня, Володимир Зеленський провів у Харківській області нараду щодо боротьби з незаконною вирубкою лісу і розробкою піщаного кар'єру. Так, директор ДП "Жовтневе лісове господарство" Руслан Чагаровський доповів про факти незаконного використання лісових ресурсів.

"Ми зробили ревізію лише 10% від загальної площі і виявили 80 млн грн збитків - це понад 8 тис. кубічних метрів деревини. За нашими підрахунками, якщо ми зробимо повну ревізію лісгоспу, всіх лісових обходів Жовтневого господарства, то приблизно це буде близько 200 млн гривень ", - заявив він.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Огляд злочинної вирубки лісів на Харківщині. 17.08.2019.

На Харківщині триває злочинна вирубка лісових угідь. Сьогодні, 17 липня, Президент України Володимир Зеленський особисто оцінив масштаби катастрофи, здійнявшись над понівеченим лісом на гелікоптері, після чого провів екстренну нараду з питань боротьби з незаконною природно-ресурсною господарською діяльністю в місцевому лісництві. Розмова з харківськими посадовцями видалася жорсткою.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 17 juli 2019

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чагаровський звинуватив у незаконній вирубці лісу директора Гутянского лісгоспу Віктора Сиса. Прямо під час наради Зеленський зателефонував Сину, який знаходиться в Києві.

"Пане Сиса? Ми тут вас чекаємо. Ви у Києві? Зайдіть завтра у Офіс Президента о десятій", - сказав Зеленський.

Президент закликав правоохоронців звернути увагу на прізвища, названі на нараді.

"Прізвища - Сиса, Санін, Антипенко. Дуже прошу звернути особливу увагу і розібратися з цим питанням. Вам потрібно сісти за один стіл, з'ясувати і припинити вирубку лісу на Харківщині. Якщо ви цього не зможете зробити, то на ваших місцях з'являться інші люди", - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський жорстко зчепився зі скандальним чиновником.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського вразила багатостраждальна траса Миколаїв-Кропивницький.

Також портал Знай.ua писав, Остапчук потроллив Зеленського у стилі Пирожкова.