Президент України Володимир Зеленський ще не визначився з питання про те, чи доцільно проводити позачергові місцеві вибори, пише Інтерфакс.

"Я не знаю, я думаю", – сказав Зеленський у середу в Харкові, відповідаючи на запитання щодо його позиції щодо доцільності проведення позачергових місцевих виборів з урахуванням того, що його прихильники озвучують різні думки.

За словами президента, є аргументи як за, так і проти.

"Я думаю, що може бути дуже багато виборів в ці терміни. Мені так здається поки що. Але подивимося, як будуть працювати всі місцеві люди. Тому що поки я проїхав кілька областей і бачу, що з ними дуже складна ситуація, у мене дуже складний діалог. Тому, може, і вирішимо", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відповідаючи на репліку про те, що члени його команди Руслан Стефанчук і Дмитро Разумков висловили протилежні точки зору з цього питання, він відповів: "Я мудрий. Я почую кожного з них і виберу правильний варіант".

Нагадаємо, Дубинський показав, кого вигнав Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.uа, активісти повідомили Зеленському про злочини у ДФС на Дніпропетровщині.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явилася реакція секретаря Бориспільської міськради Ярослава Годунка.