Віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд прокоментувала ініціативу президента Володимира Зеленського провести 18 липня позачергове засідання парламенту.

Оксана Сироїд звинуватила Зеленського у злочині та навіть знайшла відповідну статтю в кримінальному кодексі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це Сироід написала на своїй сторінці в Facebook.

"Вимога Президента про скликання позачергового засідання після розпуску парламенту – це "задоволення статевої пристрасті неприродним способом з використанням безпорадного стану особи" (Стаття 153 КК)", - вважає віце-спікер Ради.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський терміново скликає Раду.

Український президент Володимир Зеленський звернувся до Голови Верховної Ради України Андрія Парубія з листом щодо скликання позачергового засідання парламенту.

Як повідомив під час брифінгу 17 липня заступник керівника Офісу Президента України Руслан Рябошапка, є три законопроекти, які необхідно ухвалити терміново.

Перший з них спрямований на те, щоб розвантажити та не допустити блокування роботи Вищого антикорупційного суду України.

Друга ініціатива стосується відновлення кримінальної відповідальності за незаконне збагачення, а також запровадження цивільної конфіскації незаконно отриманих доходів.

Третій законопроект, який Президент пропонує розглянути, передбачає відтермінування на 90 днів можливості штрафувати тих, хто не встигне розмитнити автомобілі з іноземною реєстрацією.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський пішов назустріч євробляхерам і пообіцяв розібратись із космічними штафами.

Також Знай.ua писав, Зеленський зміг витягти 15 моряків з пазурів Путіна