Кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський розповів українцям про кричущий випадок з кандидатом від партії Порошенка "ЄС". Антон Карманов вимазав обличчя Дубінського фекаліями.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Антон Карманов
Антон Карманов

Олександр Дубінський на своїх сторінках в соціальних мережах поширив скріншот поста Карманова, в якому він демонструє білборди із зображенням Дубінського. Обличчя кандидата там вимазане фекаліями, а сам Карманов насміхається з цього і називає це "відповіддю на величезну кількість брехні".

Скріншот поста Карманова
Скріншот поста Карманова

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В коментарях українці засудили такі дії та обсміяли самого кандидата від "ЄС".

"Низькість і боягузтво, на більше розуму не вистачає", "Ого, як ви постаралися,Антон. їли кукурудзу? Після 21 купіть смекту", "Вчинок гідний партії справжніх "Європейців", "Ви вже при вигляді плаката обхезались, нічого, все ще попереду, запасіться папером", "Антоха, ти є**нат", "Казковий довб**б, скоро на нарах будеш об**раний і ви**аний в о*ко".

скріншот коментарів
скріншот коментарів

Сам Дубінський відреагував на це у властивій йому манері - з гумором.

"Депутат Обухівської райради від БПП Антон Кишень - обіср*вся при вигляді моїх бордів. Але не розгубився, і вимазав їх фекаліями. Антон, штани можете не одягати. Скоро ми дамо вам проср*тися ще раз. На місцевих виборах." - написав кандидат від "Слуги народу"

Скріншот Дубинський
Скріншот Дубинський

В коментарях українці регочуть і підтримують Олександра:

"Дубінський - один з найкрутіших і нікого не боїться. Журналіст від бога. Так тримати Олександр!", "Гав-гав песики", "Бояться вас Олександр. Ось і обделываються. Памперс їм у поміч!", "Олександр, виходячи за поріг, зверніть увагу на килимок. На ньому вас може очікувати Антошкіна купка!", "Ось вони, брудні вибори. дивно, звичайно, як примітивно деякі трактують поняття. Одноклітинні, блін"

Нагадаємо, блогер показав справжню сутність Гройсмана одним фото: наш європейський стратег з немитими ногами

Також Знай.uа писав, Притула розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.