Експрезидент України лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко не з'явився на допит у Держбюро розслідувань, який був призначений на 17 липня 2019 року. Про це повідомив на брифінгу директор відомства Роман Труба:

"Петро Порошенко сьогодні на допит не з'явився. Буде повторно викликатися для проведення слідчих дій".

Президент України, Петро Порошенко
Президент України, Петро Порошенко

Зазначимо, що Петро Олексійович повинен був з'явитися в якості свідка по справі стосовно продажу заводу Кузня на Рибальському. Труба підкреслив, що обвинувачення не було ще нікому пред'явлено і всі фігуранти знаходяться в однакових умовах.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Відомий блогер, журналіст, а віднедавна і кандидат у народні депутати України від партії Зеленського "Слуга народу" по 94 округу, Олександр Дубинський розповів про своє ставлення до цієї ситуації. Він вкрай негативно висловився про поведінку експрезидента України. Дубинський переконаний, що Порошенко просто боїться потрапити у в'язницю.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я завжди говорив, що ця біганина Порошенко, цієї сивої кучерявої з*лупи по Україні, з метою переобратися в парламент за списками "Європейської солідарності" пов'язана з тим, що він дико боїться посадки у в'язницю. Як тільки піде генпрокурор, а це єдине, що рятує Порошенка від розглядів його схем і п*здингу грошей на армії, він тут же відправиться у в'язницю." - переконаний Дубинський.

Дубинський
Дубинський

Олександр розповідає, що Петро Олексійович метається по всій Україні під крики "ганьба!" від прихильників Шарія і він дико втомився від цього всього. Варто тільки подивитися на його змучене обличчя.

"Його викличуть і по справі про картонні жилети. Він боїться, що його викличуть, посадять, оформлять і почнеться сезон посадок петрушки. Порошенко заявив, що він так зайнятий на виборчій компанії, що не може відвідати ДБР по справі по брані жилетів. Жалюгідне, брехливе х*йло. Потрібно зробити так, що Петро не пройшов у парламент."

Дубинський переконаний, що замість суду, якщо Порошенко хоче довести свою невинність, можна просто надіти ці жилети на нього, Полторака, Бірюкова, сімейство Свинарчуків, Тетяну Чорновіл та інших, хто розпинається, що вони такі класні, і зробити по одному пострілу.

"Вони ж повинні витримати? Солдати ж ці бронижилети надягають для захисту"

Нагадаємо, блогер показав справжню сутність Гройсмана одним фото: наш європейський стратег з немитими ногами

Також Знай.uа писав, Притула розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.