Команда президента України Володимира Зеленського після можливого відходу від влади знову займеться кіновиробництвом, але вже з прицілом на великі міжнародні нагороди.

Про це заявив перший помічник глави держави Сергій Шефір в інтерв'ю виданню LB.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Квартал" - справа нашого життя, від якого ми тимчасово відійшли, щоб зробити щось важливе для країни. Те, чим ми займаємося зараз, не є улюбленою справою, хоча ми й підходимо до цього з усією відповідальністю ... Ми хочемо робити велике кіно. Взагалі наша мрія - це "Оскар", - заявив він.

Володимир Зеленський та Сергій Шефір
Володимир Зеленський та Сергій Шефір

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чиновник зазначив, що сам чинний президент у виробництві майбутніх картин міг би зайнятися продюсуванням, оскільки має величезний досвід в цій галузі. Щодо продовження акторської кар'єри Володимира Зеленського його перший помічник не висловив впевненості.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Володимир Олександрович вже давно не просто актор, а продюсер з великої літери. Він сценарист, організатор, паровозик, що рухає вагончики. Бути йому чи не бути актором після президентства - питання, на яке мені самому цікаво почути відповідь. Але я впевнений, що він зможе залишитися продюсером і створювати велике хороше кіно", - уточнив Шефір.

Нагадаємо, що Зеленському запропонували змінити ЗСУ за прикладом Ізраїлю: "Не для парадів, а для війни".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський встановив олігархам нові правила: "Повинні вкладати гроші".

Також Знай.ua писав, Зеленський терміново скликає Раду: три найголовніші законопроекти вирішать долю України.