Передвиборна парламентська кампанія вийшла на фінішну пряму. Вже через два дні пройдуть дострокові парламентські вибори, які і покажуть, хто ж на цей раз зайде в будинок під куполом. Ці вибори є не менш важливими, як і президентські, тому що саме наступна Верховна Рада буде призначати Кабмін, який буде вибудовувати майбутню економічну стратегію України. Іншими словами від нього буде прямо залежати, як ми з вами будемо жити.

Завдяки знанням і здібностям відомої української віщунки Лани Яр, ми зможемо заглянути в майбутнє і побачити, що ж принесуть України вибори 21 липня.

Лана Яр
Лана Яр
Лана Яр знає, що чекає в майбутньому Україну

Лана Яр за допомогою рез дізналася, що чекає нашу країну ... Передаємо їй слово.

Хто ми українці зараз?

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ті, хто раптом відкинули поспіх, суєту. Зупинилися і знаходимося в стані глибинного потоку мудрості. Інакше дивимося на речі навколо нас.

(Як видно, мова йде про те, що зі зміною влади в українців почався змінюватися світогляд. І якщо раніше ми не вірили що будуть зміни, то зараз ця надія з'явилася - авт.)

Про що думають зараз кандидати?

Вони задумалися про те, що привело їх в дану життєву ситуацію, намагаються подивитися на себе з боку. Можна сказати, вони пішли в себе, в повну переоцінку дій.

(Цілком можливо, наступні парламентарії будуть зайняті все-таки спробами поліпшити життя народу, а не своє - авт.)

Що роблять вони зараз?

Дану зупинку в справах вони сприймають як час для набору сил, отримання досвіду, готуються зробити ривок в нове життя.

Що станеться в нашому житті відразу після виборів?

Виникне ситуація, коли українці не оцінять подарунок, нас наздожене стан фізичного і морального занепаду. Бачу втрату можливостей, які у нас будуть. А, як і підсумок, і зовсім крадіжка нашого майна. Однак Боги говорять, що ми будемо мати можливість керувати ситуацією, міняти все, вибудовувати свій шлях. Головне не упустити можливість і не вигадувати перешкод.

(Під крадіжкою майна, ймовірно, мається на увазі українська територія, і зазіхати на неї буде наш східний сусід. Але віщунка обіцяє, що Україна залишиться цілісною і при своїх кордонах - авт.)

Що буде відбуватися навколо нас, українців?

До нас буде спрямований інтерес, що виходить із інших країн, пробудження нових теплих відносин, отримання життєвої сили від них. І друга реза Богині весни Лелі говорить про теплі взаємини з іншими країнами, з якими можна буде легко і вільно рухатися вперед.

(Євросоюз буде і в майбутньому протягувати нам руку допомоги і допомагати нашій євроінтеграції - авт.)

Що буде з нами, українцями, про що ми здогадуємося?

На наше життя буде активно впливати нестримна і захоплена справою людина, яка прийшла до нас по весні (так відповіла реза Ярило, бога весни - ймовірно мається на увазі Володимир Зеленський - авт). Він і принесе повне очищення в наше життя, усунення всього, що відживає.

Всі чекають, що нові парламентарії нарешті працюватимуть на Україну

Що трапиться, про що ми навіть не здогадуємося?

У нас настає довгий, світлий період, який принесе нашій країні успіх, процвітання, славу. Ми, нарешті, матимемо більше ясності, розуміння того, що відбувається.

Як всі події виборів позначаться на нашому майбутньому?

Жива, богиня життя, відповіла, що життя українців наповниться новим потоком сили. Нам здавалося, що сили закінчуються, ми були розчаровані минулими невдачами, як раптом світанок дасть надію і сили рухатися вперед. Головне, потрібно зуміти прийняти нове в своєму житті.

(Можна зробити висновок, що Україна вийде переможцем з усіх нинішніх сутичок, як з зовнішнім, так і з внутрішнім ворогом - авт.)

Яку пораду дають нам Боги?

Необхідно просто розслабитися, сил у нас вистачить на все! Різкі дії стануть катастрофою на шляху розвитку країни.

Нагадаємо, кандидатка від партії Порошенка " Європейська Справедливість" Людмила Костенко прийшла на зустріч з пенсіонерами та дітьми у Louis Vuitton

Як повідомляв портал Знай.ua, розкрито сітку кандидата від "Європейської солідарності" Володимира Прокопіва: актвісти передали всі докази до МВС

Також Знай.ua писав, агітація від дружка Порошенка Грановського пробила дно