У новому випуску програми "Право на владу" кандидат у народні депутати за списком партії "Голос" Сергій Притула розказав, які надії покладає на новий парламент і поставив діагноз Верховній Раді минулого скликання.

За словами кандидата в депутати, ВР минулого скликання не виконувала свої функції належним чином попри те, що у парламенті були люди, які відстоювали інтереси країни не шкодуючи своїх сил.

"Верховна Рада минулого скликання попри наявність у ній дійсно притомних людей… якщо брати "середню температуру по палаті", то ВР, як пацієнт, хвора і при чому на голову. Я це зрозумів у грудні минулого року. Якщо ви пам'ятаєте, в листопаді минулого року Петро Порошенко ввів військовий стан, який розповсюджувався на 10 областей України. Військовий стан тривав до 26 грудня – на місяць, який ввів президент. А 21 грудня Верховна Рада пішла у відпустку. Де та сосна, з якою не розминулись депутати?? У країні введено військовий стан! А вони полетіли кататися в Альпи! Як таке може бути у воюючій країні? Це законодавчий орган влади. Під час воєнного стану він має бути на місці кожен день", - обурюється Притула.

Сергій Питула пригадав депутатам і вже зовсім свіжі "вибрики".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"8 червня вже інший президент подає до парламенту документ про вищий антикорупційний суд України. Один з найважливіших станом на сьогоднішній день. Хлопці, розгляньте. У вас ще до 11 числа був час. Суд запрацює на початку вересня. 38 суддів а справ три з половиною тисячі! Або цей суд одразу почне працювати і ляже, бо він буде недієвим, або має бути певна послідовність і пріоритетність справ, які мають розглядатись. В цьому законопроекті ця послідовність створена і чітко прописана. Що роблять наші народні депутати? Вони закривають сесію. Зараз стоїть питання про позачергову сесію чи позачергове засідання. А нащо ставити таке питання, якщо народний депутат отримує зарплату і вважається народним депутатом аж до моменту поки народні депутати наступної сесії не приймуть присягу. Тобто держава вас годує, а ви не хочете працювати?", - задає резонне запитання кандидат в депутати.

Сергій Притула підкреслив, що дуже хаче, щоб щоб ця Верховна Рада дуже сильно обновилася і покладає великі надії на новий парламент.

Нагадаємо, Сергій Притула заявив, що нова політика – це не лише нові обличчя. Це перш за все нові форми спілкування. Тому він вважає дивним той факт, коли партію "Голос" "мочать" прихильники "Європейської солідарності". Притула запропонував об'єднуватись демократичним силам і перестати "приносити задоволення пану Мураєву".

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула влаштував жорстку перепалку з Мураєвым у прямому ефірі

Також Знай.ua писав, Притула емоційно прокоментував нещодавню перепалку Вакарчука з Юлією Тимошенко, де вона поставила незручні запитання щодо газу