Шоумен та відомий телеведучий Сергій Притула заявив, що йде в політику. Він балотується до Верховної Ради України на дострокових виборах від партії співака Святослава Вакарчука "Голос". Притула прокоментував нещодавню перепалку Вакарчука з Юлією Тимошенко, де вона поставила незручні запитання щодо газу.

Про це телеведучий розповів в інтерв'ю виданню "Українська правда".

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вона ж в ролику розповідає: "За ці секунди ще двоє людей покинули країну" (пародіює голос Тимошенко). Та твою ма*ь, а ти, перепрошую, що робила 22 роки? Чи не ти була при владі? Чи не ти була прем'єром? Яку ще повноту влади тобі треба було дати? Президентом?" - розпалився Притула.

За його словами, якби він тоді на дебатах з Тимошенко був замість Вакарчука, то після запитання про ціну на газ подзвонив би запитати у своєї мами.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сергій Притула
Сергій Притула

"Юлія Володимирівна як ніхто інший знає, скільки коштує газ. Тому що її газові угоди ми відхаркували ще недавно", - жорстко зазначив новостворений політик.

При цьому Притула погодився, що Вакарчук виглядав смішно, коли приклав палець до лоба, вдаючи, що намагається згадати сцену.

Нагадаємо, від слів Притули у Мураєва засіпалося не тільки око: "Розкол "Оппоблоку" на жабу і змію".

Як повідомляв Знай. ua, Притула на питання Мосейчук розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.

Також Знай. ua писав, що Притула засудив спроби Тимошенко пробитися до Зеленського: "Тільки ще на акордеоні не зіграла".