Український популярний шоумен і ведучий Сергій Притула заявив про свій намір балотуватися у Верховну Раду від партії Святослава Вакарчука "Голос". У списку партії він іде під номером 30.

Сергій Притула
Сергій Притула

Не так давно він дав відверте інтерв'ю порталу "Громадське" і розповів про свої перші кроки в політиці. Він відверто зізнався, що посвідчення кандидата не носить, так як він у нього лежить вдома, як нагадування про важливому етапі в житті.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ведуща поцікавилася у Притули тим, чи знає він, яка зарплата у депутата і чи вистачить йому її буде для життя:

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Якщо я не помиляюся, в межах 30 000 гривень. Цього занадто багато для Атоса, але занадто мало для графа де ля Фер. Це, очевидно, не той рівень зарплати, до якого я звик."

Однак, він переконаний, що того, що він вже заробив йому буде достатньо і саме тому він не буде зацікавлений в тому, щоб брати хабар і голосувати "за наказом". Крім того, Сергій розраховує займатися творчістю і далі:

"Я точно безбідно проживу ці 5 років. По-перше, вищезгаданий закон не забороняє мені озвучувати мультики, які я так люблю озвучувати. Я не хочу втрачати можливості працювати на телебаченні, займатися якимись супутніми творчими процесами, тому що це буде давати мені можливість залишатися фінансово незалежним. Це дуже важливо для мене."

Також він прокоментував і жорстку поведінку президента Зеленського в Борисполі, Одесі:
"Володимир Олександрович є людиною, яка дуже тонко розбирається в громадських запитах, і він їх задовольняє. Це спроба показати, хто в домі господар. Насправді, він не перший і не останній, хто себе так веде. Кожен президент, який приходить, відразу намагається сподобатися широким верствам населенням і насамперед показати чіткість, різкість, твердість характеру. Якщо для цього треба вигнати секретаря якийсь маскарад, ну, це вибір президента, він же президент. Що хоче, то робить."

Про коаліцію з президентською партією "Слуга народу" він вважає, що говорити рано:

"Дуже далека перспектива зараз говорити про це. Давайте ми доживемо до 22 числа. Вилами по воді писана історія. Можливо, «Слуга народу» зайде з таким відривом, що їм взагалі нікого не треба буде. Можливо, їм вистачить тих пропозицій, які вони вже мають. Юлія Володимирівна, мені здається, там тільки ще «Чардаш» на акордеоні не заграла, щоб сподобатися Зеленському, натякаючи, що йому потрібен досвідчений прем'єр. Два рази вони спробувала, ще дно не пробила."

Нагадаємо, шоумен Сергій Притула з туалету затролив Євробачення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Притулі відкрили очі на роль у партії Вакарчука.

Також портал "Знай.uа" писав, що Притулу розкритикували за "велику політику".