Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притулачасто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Його пости не бувають нудними і часто приправлені хорошим гумором. Його команда під назвою "Вар'яти" теж відрізняється тонким гумором. Не так давно вони опублікували фото, яке підписали:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"БезПРИТУЛЬні «Вар‘яти»",- очевидно натякаючи на те, що зараз Сергій Притула зайнятий політикою і вони виступають без нього.

В коментарях вибухнула велика дискусія. Проте, один з відгуків не зміг залишити без уваги, навіть сам Притула. Дівчина у вкрай образливій і агресивній формі висловлюється про Притулу та його команді, пов'язуючи це все з продажністю та виборами:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Люди, не будьте дурні, сама назва говорить за себе - вар'яти дебіли, людина, яка продається за гроші, нічого хорошого для вас не зробить, тільки продасть вас купці олігархів, перетворить на рабів, і будемо й надалі служити пороху і Вакарчуку, Притула, вчи ціни на газ світло, ти начебто недурний..."

Дівчина отримала чималу критику з боку українців, а так само - отримала поради від самого Притули:

"Прикладайте на ніч на скроні марлю, змочену в пісянках 2-річної дитини і спіть головою на північ. Вам це звичайно ж не допоможе, але мені приємно вас так уявляти! Нехай Бог пошле вам здоров'я."

Українці підтримали Притулу і похвалили його за дотепність.
"Хто-небудь завалити їй у хл*бало, тому що таку дурницю може писати тільки божевільна!", "Вашим мізкам допоможуть тільки чарівні компресики, не нехтуйте порадами, тому що голівка перегріється і вибухне ... "


Інші коментарі були наповнені любов до гумор-шоу і до Сергія Притули:

"Притула, ти кращий. Люблю твоє почуття гумору", "Вар'яточки! Ви класні! Я Вас обожнюю!", "Ви найкращі! Притула в "Голосі" -вибір зроблено!", "Дуже класне шоу. В реальності краще ніж по телевізору"

Нагадаємо, шоумен Сергій Притула з туалету затролив Євробачення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Притулі відкрили очі на роль у партії Вакарчука.

Також портал "Знай.uа" писав, що Притулу розкритикували за "велику політику".