Лідер відомого українського гурту "Тартак", волонтер та громадський діяч перед парламентськими виборами в Україні підтримав партію "Голос" Святослава Вакарчука.

Відповідний допис він розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook, пише POLITEKA.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Планую, вибачте за тавтологію, віддати свій голос за "Голос". Попри те, що маю багато питань без відповіді, попри те, що не є великим фанатом Святослава, як політика, і великим заздрісником, як артиста. Але в його списку є багато людей, яких знаю особисто і за яких готовий, ба - навіть хочу - голосувати", - написав Положинський.

Олександр Положинський
Олександр Положинський

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лідер гурту "Тартак" додав, що люди, за яких він хоче голосувати є й у списках партії експрезидента Петра Порошенка "Європейська Солідарність". Однак у списках тієї ж партії є й такі кандидати у нардепи, яких Положинський не хоче бачити у Верховній Раді України.

Окрім цього Олександр Положинський звернувся до користувачів мережі з проханням. Він попросив детально вивчити список партії "Голос" та її кандидатів у парламент. Якщо ж знайдеться "негідний", то лідер "Тартак" попросив повідомити його про це.

Олександр Положинський
Олександр Положинський

"У моєму виборі визначальними є не "партійна" приналежність, а особистості. Так я публічно підтримав своїх друзів, які балотуються по мажоритарці від ЄС та Самопомочі, але, на жаль, не в моєму окрузі. У своєму ще навіть не вивчав ситуацію. За явних орків голосувати точно не буду - якими милими вони би не прикидалися. Це, думаю, й так ясно. Щодо інших - ще треба думати й зважувати, а тут кожна інформація знадобиться", - резюмував артист.

Нагадаємо, парламентські вибори 2019: список партій і останні рейтинги.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вірять у "Слугу народу" Зеленського і "Голос" Вакарчука, а Порошенка втомилися бачити в Раді.

Також портал Знай.ua писав Зеленський за кермом Tesla терміново звернувся до українців.