Лідерка Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко проголосувала на виборах до Верховної Ради. Її дільниця розташована на окрузі 220.Відповідні кадри оприлюднило "Громадське радіо".

Перший номер "Батьківщини" проголосувала у київському ліцеї "Поділ".

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лідерка фракції на питання, чи готова вона очолити уряд, відповіла:

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Наша команда, як ніяка інша готова сьогодні. Тому що ми єдина команда, яка має дуже глибоку професійну, зроблену інтелектуалами України, непартійними, програму, стратегію підняття України, розвиток України, становлення України. Тому наша команда готова братися за роботу негайно. Ми готові до роботи. Головне, щоби люди зробили той вибір, який відкриє шлях Україні для становлення", - підкреслила Тимошенко.

Цікаво, що напередодні виборів дуже часто обговорювалося питання стосовно ймовірного утворння коаліції між партією чинного президента Володимира Зеленського "Слуга народу", політичною силою Святослава Вакарчука "Голос", куди входить шоумен Сергій Притула під 30-м номером у списку, а також і "Батьківщиною" на чолі з Юлією Тимошенко.

У "Слузі народу" таку перспективу назвали реальною, втім точної відповіді ні Разумков, ні сам Зеленський поки що не дали.

Нагадаємо, стало відомо, коли з'являться перші результати голосування на дострокових парламентських виборах.

Як повідомляв Знай.ua, Притула розповів про конфлікт у родині.

Також Знай.ua писав, що Зеленський підписав указ про створення умов для розвитку та підвищення якості автомобільних доріг.