У неділю, 21 липня, пройшли позачергові вибори до Верховної Ради України. За результати екзит-полів, перше місце отримала партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу". Президентська партія надіслала звернення українцям.

Відповідний лист прийшов на електронну скриньку тим, хто зареєструвався на сайті ЗЕ!Команди.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Партія "Слуга народу" подякувала усім, хто прийшов на виборчі дільниці та віддав свій голос за ту, чи іншу партію. Також у тексті звернення йдеться про те, що українців "обрали нову владу, гідних людей, які побудують якісно нове майбутнє".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Дякуємо кожному, хто сьогодні дійшов до дільниці та виконав свій обов’язок. Дякуємо кожному хто прокинувся рано вранці, хто проїхав сотні кілометрів, хто відклав усі справи, хто взяв вихідний на роботі, хто не поїхав на море. Ви усі зробили неймовірне — обрали нову владу, гідних людей, які побудують якісно нове майбутнє", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що зараз у штабі президентської партії вітають одне одного, адже за різними даними екзит-полів, вони набрали від 42 до 44% голосів українців. Також за результати екзит-полів, до Ради, ймовірно, пройшли партії "Опозиційна платформа", "Європейська солідарність", "Батьківщина" та "Голос".

Нагадаємо, що Разумков пригледів собі нову посаду в Раді: лідер "Слуги народу" спантеличив українців заявою.

Як повідомляв портал Знай.ua, екзит-пол парламентських виборів 2019: як проголосувала Україна.

Також Знай.ua писав, що фальсифікації на виборах: члени комісій масово отримують дивні sms - "карається законом".