У неділю, 21 липня, в Україні відбулися дострокові вибори у Верховну Раду. Згідно даними екзит-полу та перших результатів голосування вже можна припустити, хто з відомих скандальних політиків навряд чи пройде в нове скликання українського парламенту.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вже відомо, що соратник Порошенка - Ігор Кононенко, який балотувався на 94 окрузі поступається кандидату від президентської партії "Слуга народу" Олександру Дубинскому. Пе результатами екзит-полів, Дубинський має рекордно обійти Кононенка в цій гонці.

Ігор Кононенко
Ігор Кононенко

Вибори по округу №64 програє і скандальний депутат Сергій Пашинський. В останні роки Пашинського пов'язували з рейдерським захопленням кондитерської фабрики у Житомирі, скандалами із закупівлею техніки для армії за завищеними цінами, працевлаштуванням сина в "Спецтехноекспорт", викритий у кнопкодавстві та ін

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Сергій Пашинський
Сергій Пашинський

Депутат VIII скликання від партії Блок Петра Порошенка Олександр Грановський поступається в 169 окрузі представнику від"Слуги народу".

Олександр Грановський
Олександр Грановський

Українці вже щосили радіють від того, що змогли позбутися тих осіб в Раду і пропонують Зеленському запускати обіцяні посдки і починати з цих товаришів.

"Зашибісь! Всі три порошенкківських злодія Пашинський, Кононенко, Грановський пролетіли повз Раду і більше не зможуть обкрадати Україну прикриваючись недоторканістю! Тепер хочу бачити цю трійцю в одній камері!" - пишуть в одному з спільнот Twitter.

В коментарях українці підтримую радість:

"Посадити сволоту в тюрягу!", "Танюха Чорнорот ще не застрелилася? Ну, хоча б феном", "В цій трійці пашик явно буде "скривдженим".".

Українець Дмитро також висловив свою думку на рахунок прольоту цієї трійці повз Раду:

"Чудовиська: Пашинський, Кононенко, Грановський, Дубневич і Ківалов не пройшли в Раду. Блискуча можливість почати з них посадки!"

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай. ua, хто проходить у Раду, поіменний список майбутніх депутатів.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готує сенсаційний закон - першочергове завдання.