Національне антикорупційне бюро запустило кримінальне виробництво через ймовірну розтрату під час будівництва так званого "мосту Кличка" у Києві. Про це пише Bihus.Info.

Так, справу відкрили за підозрою в розтраті або зловживанні службовим становищем працівниками КП "Інженерний центр", які не провели обов'язковий відкритий конкурс.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, у травні міст між парками «Хрещатий» і «Володимирська гірка» побудували з численними порушеннями законодавства:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

- Державна архітектурна інспекція видала дозвіл на будівництво, хоча у замовника не було всіх документів;

- вже після отримання дозволу проект було змінено, в результаті чого вартість зросла на 100 млн грн;

- архітектурний конкурс на проект мосту так і не відбувся, а замовлення віддали фірмі, в якій фігурує Кличко.

Нагадаємо, що представники НАБУ з обшуками приїхали в будівлю спортивного клубу "5 елемент", який належить Петру Порошенку.

Як повідомляв портал Знай.uа, на телеканалі "Прямий" пройшла санкціонована судом виїмка документів і пов'язана вона зі справою проти Петра Порошенка.

Також портал Знай.uа писав,що в офісі партії Петра Порошенка "Європейська Солідарність" незабаром пройдуть обшуки.