Український юрист і блогер Михайло Шнайдер опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook допис, в якому показав всю печаль Розенблата, який не пройшов до Верховної Ради 9 скликання.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Какая печальная новость. Розенблат не проходит в новый состав Парламента", - написав Шнайдер.

І на фото додав сумного депутата Верховної Ради Борислава Розенблата, якого будуть судити за хабар і зловживання впливом.

Борислав Розенблат
Борислав Розенблат

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

На щастя, він програв вибори на окрузі №62 на Житомирщині. За Розенблата проголосували 6,62% виборців (5,3 тисячі осіб), тоді як за переможця - героя України Ігоря Герасименка з "Слуги народу" - 47,72% (38 тисяч голосів).

Українці щиро тішаться під постом відомого блогера і активно коментують.

"Все одно повно лайна залишилося", "Розенбл*дь", "Слава богу, хоч одна свиня лишилася без корита", "Їх таких постраждалих ще є багато,але рило тріскає за людські гроші привикли жирувати, тепер хай поживуть на мінімалку все повертається на круги свої", - пишуть українці.

Варто зазначити, що в 2014 році Розенблат виграв вибори на окрузі №62 з результатом 20,81% голосів виборців.

Нагадаємо, Порошенко влаштував показовий цирк з "вдячною вчителькою": "Яке днище, Оскар у студію".

Як повідомляв портал Знай.uа, Сивохо назвав найбільше зло в Україні.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.