У Вінниці під час ремонту частини вулиці Замостянської сенсаційну знахідку виявили робітники під будинком культури "Зоря".

Так, днями під час проведення демонтажних робіт бордюрного каменю дорожники отримали так звану "Капсулу часу" з інтригуючим написом "КВНщикам" майбутнього, "відкрити у квітні 2062 року".

Що написано в цьому посланні, яке зараз символічно стосується новому президенту України Володимиру Зеленському та всім народним депутатам, хто прийшов у Верховну Раду з числа гравців або менеджерів КВК?

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я точно не пам'ятаю, що там написано, бо її закладали в 2012 році, коли ми святкували 50-річчя першої гри в КВК. Тоді вирішили створити "Капсулу часу". І вмурували її у камінь на клумбі навпроти палацу "Зоря". Всередині точно - лист для майбутнього покоління гравців КВК. Це свого роду пародія на комсомольсько-комуністичну традицію, родом із "совка"... Фактично 7 років тому ми по-доброму "стібалися" з цих побажань жити при комунізмі "бороздити" простори космосу і так далі", - розповів директор МПМ "Зоря" Євген Майданик.

Нагадаємо, вибори в Раду: майбутнє Порошенка показали одним відео, спрацював закон бумеранга.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський знайшов заміну Парубію і Луценку: кому дістанеться Кабмін на ГПУ.

Знай.uа писав, Верховна Рада 8 скликання відправляється на звалище історії: чим запам'яталося колоритне збіговисько дармоїдів.