Український президент привітав "великого друга України" у минулому міністра закордонних справ Великобританії Бориса Джонсона з обранням головою Консервативної партії і, відповідно, 77-м прем'єр-міністром Великобританії.

Відомо, що Зеленський висловив бажання незабаром провести зустріч з Джонсоном, щоб надати новий поштовх двостороннім відносинам України і Великобританії. Про це слуга народу написав у Twitter.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Щиро вітаю Бориса Джонсона з обранням на посаду прем'єр-міністра Великобританії! Я бажаю йому всіляких успіхів на його новій посаді і з нетерпінням чекаю нашої першої зустрічі, зберігаючи рішучість розвивати українсько-британські відносини", – написав Зеленський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Одеса обрала до Ради "Слуг народу": божевільний відрив, такого не очікував навіть Зеленський.

Як повідомляв Знай.uа Зеленському відзвітували про вбивство Шеремета: правда, за зачиненими дверима.

Знай.uа писав, Пальчевський з гумором пояснив прорив Зеленського на виборах: "Літо, к*зли пролетіли".