Стало відомо, що у справі про закупівлю бракованих бронежилетів для бійців ЗСУ за завищеними цінами, сума збитків яких становила близько 100 млн гривень, досі жодній посадовій особі Міноборони України не повідомлялося про підозру.

Про це повідомили в прес-службі Державного бюро розслідувань.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Посадовим особам Міністерства оборони України в рамках розслідування кримінального провадження, пов'язаного із закупівлею за завищеними цінами неякісних бронежилетів для Збройних сил України, слідчими Державного бюро розслідувань не повідомлялося про підозру", - йдеться в повідомленні відомства.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що чиновники не тільки в черговий раз нажилися, але і відправили браковані бронежилети воїнам, які захищають Україну на передовій.

Як повідомляв портал Знай.uа, ДБР виклало в мережу уривки розмов чиновників Міноборони, які закуповували для військових неякісні бронежилети за завищеною ціною.

Також портал Знай.uа писав, що Олег Гладковський спростовує інформацію про те, що він не з'явився на допит у НАБУ 17 липня.