Поки ще чинний прем'єр-міністр України Володимир Гройсман програв вибори. Днями політик відповів журналістам одного з українських телеканалів на деякі питання. Так, зокрема, прем'єр розповів про танці з Юлією Тимошенко.

Гройсман розповів одну історію про танці з лідером ВО "Батьківщина" Юлією Тимошенко.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я не фанат "95-го кварталу", - зізнається чиновник. І додає, що через чорний хід олігархів не приймає, а про багатьох політиків має власну думку. "Я вважаю, що вона – дівчинка-катастрофа", - характеризує чиновник Юлію Тимошенко. При цьому не ображається на її слова "міхур" і навіть танцював з нею на день народження лідера "Батьківщини".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

А от стосунки з президентом Гройсман характеризує двома словами: "Нормально спілкуємося" і зі сміхом. Відомо, що p Володимиром Зеленським він познайомився на 60-річному ювілеї Ігоря Суркіса.

Нагадаємо, підраховано 93% голосів: удар Тимошенко поставив хрест на надіях Порошенка.

Як повідомляв Знай.uа в "Голосі" придумали, ким замінити Гройсмана: хто може очолити уряд з команди Вакарчука.

Знай.uа писав, переможці парламентських виборів: хто проходить у Раду, поіменний список майбутніх депутатів.