Київська школа економіки проведе освітній інтенсив для членів фракції "Слуга народу" для того, щоб нардепи почерпнули потрібних знань і партія могла працювати як "єдине ціле".

Ця інформаця була оприлюднена на сторінках Facebook почесного президента приватної Київської школи економіки Тимофія Милованова і партії "Слуга народу".

"Ми прагнемо того, щоб у підсумку навчального курсу депутати здобули:

  • необхідний рівень знань про сучасний стан, проблеми і перспективи різних галузей економіки та соціального життя країни;
  • отримали глибоке розуміння бюджетного процесу і процесу ухвалення державних рішень;
  • навчились будувати політичні стратегії перетворень, створювати законопроекти;
  • засвоїли принципи і техніки обговорень законодавчих ініціатив із зацікавленими сторонами.

За підсумками першого інтенсиву, партія почне працювати як злагоджена, зіграна команда і буквально з першого дня роботи Верховної Ради нового скликання запропонує до ухвалення пакети законопроектів, на які чекають наші виборці та увесь український народ", - йдеться у повідомленні "Слуги народу".

Освітній інтенсив для обраних від партії народних депутатів України! Тижневий експрес-курс, підготовлений кращими...

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
Geplaatst door Слуга Народу op Woensdag 24 juli 2019

"KSE реалізовуватиме однотижневу посилену програму професіоналізації, що поглиблює розуміння соціоекономічної ситуації у міжнародному та національному вимірі, а також задає набір навичок і компетенцій, які знадобляться народним депутатам у щоденній роботі.

Теми, на яких зосередимо увагу:

  • Політична стратегія
  • Публічна політика
  • Макроекономіка та бюджетний процес
  • Секторальність (мікро, регуляція, децентралізація, безпека та оборона, освіта, цифровізація і тд)
  • Законодавча рамка (нормопроектування, регламент, уряд)

Soft-skills та стратегічні комунікації", - повідомляє Милонов.

Київська школа економіки навчатиме партію “Слуга Народу“. З наступного тижня ми вчитимемо більше 200 майбутніх народних...

Geplaatst door Тимофей Милованов op Woensdag 24 juli 2019

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.