Командувач Силами спеціальних операцій, генерал-лейтенант Ігор Луньов розповів, чому не віддав честь українському президентові Володимиру Зеленському під час інавгурації.

Про це він повідомив на брифінгу в середу, 24 липня.

За словами генерал-лейтенанта, це було "рефлекторною дією".

Інавгурація Володимира Зеленського
Інавгурація Володимира Зеленського

"Немає тут ніякого подвійного дна. Це реально рефлекторна дія, без будь-якого підтексту... Це моя помилка". Ігор Луньов

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб
Показати ще

Командувач Силами спеціальних операцій підкреслив, що це не був демарш з його боку - каже, що як армійська людина рефлекторно не приклав руку до голови, так як знаходився в розгорнутому одношеренговому строю.

Володимир Зеленський на інавгурації
Володимир Зеленський на інавгурації

Нагадаємо, що в неділю, 21 липня, пройшли позачергові вибори у Верховну Раду України. За результатами екзит-полів, перше місце здобула партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу". Президент заявив, що обіцяні "посадки" корупціонерів почнуться після того, коли запрацює новий уряд і буде призначений новий генеральний прокурор.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера і генпрокурора.