Адвокат президента Дональда Трампа Рудольф Джуліані вимагає від мін'юсту США почати розслідування використання колишнім спецпрокурором Робертом Мюллером справи олігарха Дмитра Фірташа проти американського глави.

"Коли упереджені ЗМІ повідомлять про те, як корумповані співробітники Мюллера? Стверджується, що Ендрю Вайсман говорив обвинуваченому українському олігарху, що він може вийти на свободу, якщо збреше про Трампа. Саме те, що він зробив з Манафортом і Джеромом Корсі. Міністерство юстиції має це розслідувати", - заявив Джуліані в Twitter.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що Вайсман відомий тим, що сфабрикує будь-яку справу, лише б її виграти, пише Telegram-канал Шептун. Прокурор часто порушує порядок ведення слідства і не поважає ні факти, ні закон.

"Не дивно, що Вайсман використовував свої брудні прийомчики і на Фірташа, намагаючись дискредитувати президента США", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Віктор Шокін і Юрій Луценко надали Дональду Трампу компромат на його конкурента на президентських виборах 2020 року – демократа Джо Байдена.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рудольф Джуліані закликав Володимира Зеленського приступити до розслідування справи про можливе втручання Києва у вибори в 2016 році.

Також портал Знай.uа писав, що Рудольф Джуліані допоможе створити в Харкові ситуаційний центр для більш якісної роботи нацполіції і ДСНС.