Президент України Володимир Зеленський вперше поговорив телефоном з президентом США Дональдом Трампом.

Телефонна розмова відбулася за ініціативою американської сторони. Президент США Дональд Трамп сам зателефонував переможцю українських президентських виборів Володимиру Зеленському. Про це повідомляє УП з посиланням на власні джерела у штабі Зеленського.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє прес-служба українського президента, глава США привітав Україну з успішним проведенням вільних і демократичних парламентських виборів, а Володимира Зеленського - з упевненою перемогою партії "Слуга Народу".

Дональд Трамп заявив, що переконаний - нова українська влада зможе покращити імідж України, а також завершити розслідування корупційних справ, які стримували взаємодію між Україною та США, йдеться у повідомленні прес-служби президента.

Трамп підтвердив Зеленському, що США і надалі підтримуватимуть суверенітет і територіальну цілісність України та готові "всебічно сприяти реалізації масштабної програми реформ" в нашій державі.

У свою чергу Володимир Зеленський подякував Дональду Трампу за лідерство США у збереженні та посиленні санкційного тиску на Росію.

Обидва президенти також домовилися "предметно обговорити практичні питання українсько-американської взаємодії" під час візиту Зеленського до США.

Нагадаємо, незадовго український президент Володимир Зеленський зустрінеться з американським лідером Дональдом Трампом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський провів телефонну розмову з Путіним

Також Знай.ua писав, Зеленський в Канаді вирішив важливе питання для простих українців