У четвер, 25 липня, після допиту в ГБР колишнього президента України Петра Порошенка, сталася бійка. Відповідне відео опублікували на відеохостингу YouTube Країна. ua.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався, коли Петро Порошенко почав покидати будівлю ДБР після допиту і вже сідав в авто. Близько Бюро його чекали не тільки прихильники, а й противники. Один з нападників заліз на машину, в якій перебував Петро Олексійович.

"Ганьба!", "Ганьба", "Геть", "Петя, здохни", "Порошенко", "Реваншистів геть!", - вигукували люди.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На Порошенко намагався напасти 4 людини. Одного навіть вдалося застрибнути на капот машини. Охорони колишнього президента вдалося відтіснити їх.

Відомо, що один з нападників навіть розпилив охоронцеві в очі сльозогінний газ, також охоронці побили ногами. Їм вдалося втекти з місця події. На даний момент їх шукає поліція.

"В цілому команда підтримки Порошенко складалася з приблизно 20 осіб. Коли Порошенко прийшли "подякувати" на мітинг під АП і сказати, що він - "найкращий президент" - зібралося кілька сотень. А коли йому загрожує в'язниця - прийшла пара десятків", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео атаки на екс-президента під крики "Ганьба".

Як повідомляв Знай. ua, "Одиссей" пояснив, чому стрибнув у авто Порошенко.

Також Знай. ua писав, що стало відомо, хто вчинив замах на Порошенка.