У понеділок, 22 липня, Київський апеляційний суд ухвалив рішення відпустити колишнього народного депутата Олександра Єфремова цілодобовий під домашній арешт з носіння електронного браслета.

Про це повідомляє юрист і соратник президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Олександр Єфремов був першим заступником голови Партії регіонів та нардепом (2006-2014), головою фракції Партії регіонів у Раді 7 скликання (2010-2014). З листопада 2005 року він є керівником Луганської обласної організації ПР. Політика затримали 30 липня 2016 року в аеропорту перед вильотом до Австрії і заарештували на наступний день. Зараз Єфремов обвинувачується у державній зраді, посяганні на територіальну цілісність України і створення терористичної організації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Сам же Єфремов і не приховує того, що він фінансував терористів "ЛНР". Про це він заявив в одному з інтерв'ю відомому кремлівському пропагандисту, повідомляє портал "Цензор.net".

Зазначимо, що це відео могли бачити на метрових частотах і в кабельних мережах, ролик могли дивитися мешканці Луганська й інших окупованих регіонах, а в мережі він з'явився лише ненадовго і через півгодини був видалений автором.

"Я фінансую сепаратистів і так далі, і тому подібне. Я про це кажу, я кажу відкрито".

Ведучий уточнив, що навіть ватажок "ЛНР" Валерій Булатов працював водієм Єфремова.

"Я тут народився, я тут живу і моє життя проходить на очах людей. Я не зраджу їх. Я все одно буду висловлювати точку зору тих людей, які проживають на даній території. Тут проживає велика кількість людей і не рахуватись з їхньою думкою не можна".

Нагадаємо, що Верховний суд змінив підсудність у справі Олександра Єфремова.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандального екс-регіонала Єфремова випустили на свободу: перші подробиці.

Також портал Знай.uа писав, що у Порошенка заявили, що проти Портнова порушено кримінальну справу.