У понеділок, 22 липня, Київський апеляційний суд ухвалив рішення відпустити колишнього народного депутата Олександра Єфремова під цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета. Скандальний екс-регіонал покинув СІЗО у Старобільську у середу, 24 липня.

Єфремов був без власних речей, пише Атикор.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зустрів його адвокат Євген Солодко на позашляховику Range Rover. Політика супроводжували двоє представників правоохоронних органів.

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Зазначимо, що про звільнення Олександра Єфремова повідомив юрист і соратник президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Сам Єфремов брав участь в засіданні по відеоконференцзв'язку з Старобільська. Він заявив, що у справі немає жодного доказу його вини.

"Київський апеляційний суд звільнив Олександра Єфремова з-під варти", - написав Портнов.

Киевский апелляционный суд освободил Александра Ефремова из под стражи. www.aportnov.com

Geplaatst door Andriy Portnov op Maandag 22 juli 2019

Також відомо, що прокурор протестував проти звільнення Єфремова з-під варти. На його думку, існують ризики втечі або тиску на свідків у разі скасування запобіжного заходу. Однак його аргументи не вплинули на рішення суду.

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Олександр Єфремов був першим заступником голови Партії регіонів та нардепом (2006-2014), головою фракції Партії регіонів у Раді 7 скликання (2010-2014). З листопада 2005 року він є керівником Луганської обласної організації ПР. Політика затримали 30 липня 2016 року в аеропорту перед вильотом до Австрії і заарештували на наступний день. Зараз Єфремов обвинувачується у державній зраді, посяганні на територіальну цілісність України і створенні терористичної організації. Йому також інкримінується підтримка "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Нагадаємо, що Верховний суд змінив підсудність у справі Олександра Єфремова.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандального екс-регіонала Єфремова випустили на свободу: перші подробиці.

Також портал Знай.uа писав, що у Порошенка заявили, що проти Портнова порушено кримінальну справу.