Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з майбутніми депутатами від партії Слуга народу, які були обрані як за списком, так і по мажоритарних округах. Про це розповіли учасники зустрічі.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що на зустрічі обговорили загальні принципи, за якими буде здійснюватися робота в Верховній Раді. Про них розповів кандидат у народні депутати за списком Слуги народу Данило Гетьманцев.

"Не брехати. Не красти. Не відступати. Це квінтесенція того, що він (Зеленський – ред.) говорив", - сказав Гетьманців після зустрічі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Повідомляється, що на зустрічі був присутній також виконуючий обов'язки голови Служби безпеки України Іван Баканов.

"Якщо переказати, про що була розмова. Ми говорили про те, як ми зустрілися... про те, чому зустрілися. Він говорив, власне кажучи. Ми сиділи, слухали, але погодилися з ним. Ми говорили про те, для чого ми зустрілися і що плануємо робити. Ми говорили про те, що для нас важливо залишитися в історії держави, не зганьбити себе, свою політичну силу, свої сім'ї... Це така світоглядна основа, на якій ми будемо надалі будувати свої відносини у фракції і свої дії будемо від цього відштовхувати", - розповів майбутній парламентарій.

П'ятий номер виборчого списку партії Галина Янченко повідомила, що майбутніх депутатів під час зустрічі налаштували на інтенсивну роботу з перших днів функціонування новообраного парламенту.

"На зустрічі з президентом говорили про те, що ми отримали велику довіру, а велика довіра породжує велику відповідальність. Тому нам потрібно працювати, відпустки, швидше за все, нам особливо не світять", - сказала вона.

Нагадаємо, Зеленський різко і без компромісів звернувся до новообраних депутатів.

Як повідомляв Знай. ua, команда Зеленського розсекретила план.

Також Знай. ua писав, що Зе-двійники відібрали перемогу у справжніх "слуг народу".