Кабінет міністрів ухвалив ліквідувати урядовий офіс з питань європейської та євроатлантичної інтеграції. Про це йдеться в постанові Кабміну від 24 липня.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ліквідувати Урядовий офіс з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Департамент з питань стратегічного планування та координації державної політики, Департамент з питань державного управління, Департамент з питань регіональної політики, Департамент забезпечення документообігу та контролю", - йдеться в тексті постанови.

Наголошується, що мова йде не про ліквідацію відомства віце-прем'єра Іванни Климпуш-Цинцадзе, а старій структурі в секретаріаті Кабміну.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На даний момент його функції виконує структура зі схожою назвою Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції, генеральним директором якого з грудня 2017 року є Ольга Стефанишина.

Ольга Стефанишина

"Це було технічне рішення про ліквідацію старої закритої структури. Нині чинний урядовий офіс продовжує роботу, можливість його ліквідації навіть не піднімалася на засіданнях уряду", - пояснила Ольга Стефанишина.

Нагадаємо, про поспілкувалися Зеленський і Волкер в Києві.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" Зеленського придумали, як боротися з головним гріхом чиновників.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського показали фото з новим прем'єр-міністром.