Відомий юрист Андрій Портнов написав допис на своїй сторінці у facebook, що у Житомирській області знайшли мертвим "Француза", який допомагав конкурентам Пашинського.

"Хлопець, який на парламентських виборах боровся з Пашинським знайдений мертвим. Друзі, я нічого не хочу цим сказати, але ми обов'язково повинні проаналізувати збірний образ фігуранта. Він весь час фігурує там, де смерть і насильство", - паписав Портнов.

За словами Портнова, не варто нагадувати про його причетність до масових вбивств на Майдані, розкрадання озброєнь, постачання в армію бракованих боєкомплектів і стрільби в київського перехожого.

"В кожному з цих епізодів - ризик людьми, поверхневе ставлення до людського життя або прямий умисел на насильство натомість наживи. Нові правоохоронні органи повинні скрупульозно вивчити цю темну історію. Це Чикатило вже давно проситься в тюрму", - підсумував юрист.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Більшість українців вже щосили коментують допис в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Версія про причетність Пашинського однозначно повинна бути однією з основних. Цілком можливо, що стався ексцес виконавця", "Просто відчувають повну безкарність", "Хотілося б вірити у торжество справедливості, але Луценко з Аваковим повністю звільнили систему від професіоналів", "З особливою жорстокістю вбили. Це жахливо!", - пишуть українці.

Нагадаємо, пішаки Кононенко вирушили в нокаут: тепер нікому "забезпечити" результат на окрузі.

Як повідомляв портал Знай.uа, завод "Кузня на Рибальському" виліз Порошенко боком: суд не залишив вибору.