Відомий російський опозиціонер Олексій Навальний, який в даний момент відбуває 30 днів арешту, доставлений із спецприймальника до лікарні № 64.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Олексій Навальний
Олексій Навальний

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За інформацією журналістів, у політика стався алергічний напад. Варто нагадати той факт, що Симоновський районний суд Москви заарештував Навального на 30 діб, визнавши винним за частиною 8 статті 20.2 КоАП РФ за пост у Facebook, де він нібито закликав людей вийти на неузгоджену акцію протесту 27 липня до будівлі мерії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, за версією поліції, Навальний, беручи участь у мітингу 20 липня, також закликав людей до участі у неузгодженій акції біля будівлі мерії Москви.

Нагадаємо, Зеленський в Одесі показав, чим відрізняється від Порошенка: "Таке враження, ніби його не було".

Як повідомляв Знай.uа голова Дніпропетровської поліції, який нацькував КОРД на чесний патруль, виявився шанувальником "совка".

Знай.uа писав, перебіжчику Порошенка в команді Зеленського Радуцькому можуть довірити здоров'я українців.