Про це глава РНБО розповів в ефірі програми "Голобородько". За його словами, йому до вподоби складні ситуації та виклики. Але поки найголовнішим питанням для Данилюка є перебудова роботи РНБО.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

"Для того, щоб цей орган став сильною і потужною інституцією, яка б пропонувала і приймала рішення за найскладніших питань, які стоять перед країною. І було б надійною опорою президента", — розповів Данилюк.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

"Це те, що мені доручив президент. Це те, що я роблю. Якщо він побачить мене в якійсь іншій області, це може бути що завгодно, то це його рішення. Тоді будемо говорити", – додав секретар Ради національної безпеки і оборони.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

Олександр Данилюк також розповів, як повинен працювати Кабінет міністрів. Він зазначив: раніше, коли працював в уряді, помічав, які сторони не працюють і як відбуваються маніпуляції. Це, як вважає глава РНБО, знижує ефективність роботи одного з найважливіших відомств держави.

Також Данилюк вважає, що уряд повинен бути менше, звідси варто зменшити кількість міністерств, а може розділити їх по блокам. Наприклад, об'єднати Міністерство економіки та Мінфін. На додаток Олександр Данилюк підкреслив, що сьогодні потрібно по максимуму передати повноваження міністрам.

Нагадаємо, раніше українські герої пішли в наступ під кулеметні черги: на Донбасі відкрилися ворота в пекло

Як повідомляв портал "Знай.uа" головне за ніч: Зеленський у відриві, кінець афери Ахметова і таємна подружка Богдана

Також Знай.uа" писав, не лоукост: Ryanair вдарить по кишенях український захмарними цінами, хоч пішки добирайся