Екс-президент Петро Порошенко 12 серпня знову повинен з'явитися на допит в Державне бюро розслідувань.

За інформацією екс-глави адміністрації президента Андрія Портнова, колишнього президента України Петра Порошенка будуть повторно допитувати в ГБР 12 серпня.

Однак, юрист припускає, що на хвилі останніх подій Порошенко може більше не з'явитися в Україні взагалі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Колишнього президента викликали на допит повторно. В ГБР відзначили, що якщо і далі будуть з'являтися "поважні причини" для перенесення цієї дати, будуть виконувати норми КПК і застосовувати привід.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Друзі, всі хто хоче особисто обмінятися тезами, потягати за піджак або доторкнутися до живого державного злочинця, можуть зробити це біля входу в Державне бюро розслідувань 12 серпня 2019 року о 9-30 ранку. В цей час, за моїми прогнозами, планується наступний допит Порошенко у справі про відмивання злочинних доходів", - зазначив Портнов у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, Гройсман розповів про запальний танок з Тимошенко.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців показали Порошенку "народну любов", сміттєзвалищем не відбудеться.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський пригрів "сірого кардинала" Порошенка і Януковича.