Український президент Володимир Зеленський призначив новим головою Черкаської обласної державної адміністрації Ігоря Шевченка.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цю інформацію він повідомив у середу, 31 липня у рамках робочої поїздки в Черкаси (щоб подивитися відео, доскролльте новину до кінця).

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Президент звернувся до активістів і закликав їх звертатися до нового глави ОДА зі своїми проблемами. Зеленський пообіцяв "змінити його, якщо щось буде не так".

Ігор Шевченко народився у 1972 році. Він юрист і підприємець. Закінчив Чорноморське вище військово-морське училище ім. Нахімова, Черкаський комерційний технікум за спеціальністю правознавство та Національний університет "Одеська юридична академія" за спеціальністю правознавство.

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пальчевський порадив Зеленському "таємного душителя": "Хто наступний? Він ще булавою не награвся".

Також "Знай.uа" писав, Зеленський підписав важливий указ про доступ до держпослуг: як буде працювати "цифровий стрибок".