Центральна виборча комісія визнала обраними по одномандатних округах Харківської області чотирьох депутатів. Про це йдеться в повідомленні НАБУ.

Згідно з інформацією, в окрузі №169 (Київський район, частина Московського району Харкова) обраним депутатом визнаний кандидат від "Слуги народу" Олександр Куницький.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, Шостий апеляційний адміністративний суд скасував рішення Центральної виборчої комісії про зняття з виборів кандидата в народні депутати від партії Зеленського "Слуга народу" по мажоритарному округу №169 Олександра Куницького.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, як проходить навчання Зе-команди у Трускавці.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського підготували перелік невідкладних законопроектів.

Також портал Знай.uа писав, що в "Слуги Народу" пояснили реєстрацію Зуєва.