Петро Порошенко вже не президент України. І, можливо, вже навіть не житиме в Україні - колишній гарант терміново покинув країну разом зі своєю родиною.

Однак, він залишив у спадщину країні армію корумпованих чиновників, які і далі чавкають біля корита.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Один із них - фігурант численних скандалів, колишній очільник Кременчуцької податкової інспекції, Андрій Звонков. Юрист і блогер Михайло Шнайдер дав коротке і влучне досьє на скандального політика-олігарха. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Спадщина режиму Порошенка. Це легендарний податківець Андрій Звонков. Той самий Звонков, колишній начальник Кременчуцької податкової Інспекції. Мультимільйонер і дуже великий любитель розкішного життя. Андрюша справжній улюбленець долі. Після звільнення з податкової, він просто казково розбагатів", - зазначає Шнайдер і перераховує всю власність Звонкова.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Блогер зазначає, що справи у Звонкова йдуть просто чудово, він і далі купається у розкоші.

"А найголовніше полягає в тому, що ні НАБУ, ні СБУ ні ГПУ, ні ДБР, не мають до нього абсолютно ніяких питань...", - зазначає Шнайдер.

Блогер наголошує, що це всього лише чиновник середньої руки.

"А реальні масштаби схем, розпилів і відкатів, які відбувалися на самому верху, навіть страшно уявити", - уклав Шнайдер.

Наследие "Режима Порошенко". Это легендарный налоговик Андрей Звонков. Тот самый Звонков, бывший начальник...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 31 juli 2019

Нагадаємо, Шнайдер показав мрію багатьох українців одним кадром

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали фотожабу про майбутнє Порошенка і Гройсмана

Також Знай.ua писав, Петра Порошенка звинуватив у брехні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.