Президент України останнім часом дуже завантажений роботою. Українці спостерігають за першими кроками Володимира Зеленського в ролі глави держави.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак, варто нагадати, що не так давно, перед тим, як заявити про політичні амбіції тоді ще головний комік країни завів відеоблог під назвою "ЗеКубики", де пропагував здоровий спосіб життя.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Здавалося б, у президента і так вельми завантажений графік, тим не менш найпопулярніший президент України продовжує радувати народ ранковими зарядками. Про це стало відомо завдяки новому посту Зеленського в Instagram.

"Політика політикою, а спорт ніхто не відміняв))) Доброго ранку!", - підписав публікацію Володимир Зеленський.

Нагадаємо, українські студенти терміново звернулися до Зеленського: благають врятувати від рейдерів.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський в Черкасах жорстко поставив на місце топ-чиновника: "Я вибачаюся, коли добудують?".

Знай.uа писав, "продайте свою машину і виплатіть борги": Зеленський жорстко пройшовся по чиновникам у Черкасах.