У Трускавці повним ходом йде навчання новообраних народних депутатів від партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу". Так, перед майбутніми депутатами виступив головний політтехнолог партії "Слуга народу" Микита Потураєв.

Він звернувся до слухачів з емоційною промовою, яку висміяли у мережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Зазначимо, що модератор представив Потураєва майбутнім депутатам, як "представника ідеологічної групи". Сам політтехнолог пояснив, чому всі присутні опинилися саме в цьому місці.

"Ви тут опинилися тому, що виборець шукав людей політичної партії "Слуга народу". І йому було все одно, яке прізвище буде вказана в цьому рядку. Ці вибори виграв Володимир Олександрович Зеленський. Вам про це вже говорили, і я хочу звернути на це ще раз вашу увагу: всі ви, і я в тому числі, людина, яка займається політтехнологіями з 1996 року, а багато з вас, в цей час, ще в дитячий садок ходили... Всі ви - політично ніхто", - заявив Потураєв.

Така промова викликала неоднозначну реакцію серед майбутніх народних депутатів. Користувачі мережі у свою чергу відреагували на заяви Потураєва мемами та фотожабами.

Нагадаємо, що Зеленського поставили у глухий кут провокаційним подарунком, його реакцію треба бачити: "Де ви це взяли? Це жах".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Також Знай.uа" писав, Зеленський показав ідеальний ранок: "Президент здорової людини".