Поки в Україні думають про те, як посадити до в'язниці екс-президента Петра Порошенка, він домовляється про політичний притулок з Ангелою Меркель через впливових лондонських лобістів. Про це передає YouTube-канал "Акценти".

Як повідомляється, днями Порошенко провів таємні переговори з канцлером Німеччини, де просив про політичний притулок в одній з країн ЄС та юридичну недоторканності.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребинський вважає, що Петро Порошенко може не повернутися в Україну. За словами Погребинського, п'ятий президент України вже відлетів з Туреччини в Дубаї, а далі його слід губиться.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Політолог стверджує, що перед від'їздом Порошенко перевів у готівку півтонни стодоларових банкнот. Крім того, Україну залишила родина екс-президента.

Нагадаємо, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Як повідомляв портал Знай.uа, розкішні апартаменти екс-глави НБУ показали на всю Україну.

Також портал Знай.ua писав, втікач Порошенко замість Мальдів помчав до Трампа, в ГБР розводять руками.