Україна стала найбіднішою країною в Європі, так як майже третина населення перебуває за межею бідності. Таке життя по-новому наздогнала українців за помледние п'ять років. Доказ цього опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Михайло Шнайдер, яке він підписав дуже лаконічно: "Ось саме цим відео можна сміливо підсумувати еру правління Петра Олексійовича. Догляньте, будь ласка до кінця."

Вот именно этим Видео можно смело подытожить эру правления Петра Алексеевича. Досмотрите пожалуйста до Конца.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 7 april 2019

На відео українка йшла на роботу і помітила літню жінку з палицею, яка, щоб не померти від голоду, рилася в сміттєвому баку в пошуках їжі. Бабуся на той момент знайшла тільки викинутий шматок хліба і міцно затискала його в руках. Літня жінка каже, що 45 років життя працювала на Хімволокні в Києві, а після його закриття - на будівництві. Старенька є заслуженим ветераном праці за роботу на підприємстві хімічної промисловості. На питання про те, що б вона хотіла передати Порошенку, який на весь світ розповідає, що він провів дуже ефективні реформи і що пенсіонери добре живуть після пенсійної реформи, бабуся зі сльозами на очах відповіла:
"Будь ласка, допоможіть стареньким, тим хто пропрацював все життя. Я маю дві медалі, два ордени, але тепер не можу і в лікарню лягти на лікування". Далі бабусі стало важко говорити, так як вона не змогла стримати сльози.

Уляна Супрун, її чоловік і Петро Порошенко
Уляна Супрун, її чоловік і Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Українці так само не можуть тримати свого обурення в коментарях:
"Гройсмани і порошенки, та щоб ви здохли. Вам всі люди бажають", " В Україні злидні зашкалюють... Бачив людей, що копаються у смітті... Продають квіти і всякі непотрібні речі, стоять біля гастрономів...", " Зате у Порошенка все чудово... жах... бідні люди похилого віку"

Нагадаємо, що в аналізах Порошенка виявили "сліди Ложкіна" і запідозрили підміну пробірки.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що планується м'ясорубка між Порошенком і Зеленським.

Також, портал Знай.ua писав, що журналіст розповів, що в жадобі вхопитися за владу, Порошенко може не допустити вибори.