Найбільш незахищеними верствами населення є люди похилого віку і діти і якщо про дітей ще дбають батьки, то люди похилого віку і зовсім стають нікому не потрібні, особливо державі.

Юрист Михайло Шнайдер наочно продемонстрував те, наскільки зубожіли пенсіонери за час каденції Порошенка на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Все ПЯТЬ ЛЕТ "Реформ" и "Жизни по Новому" в одном коротком Видео. Пожалуйста досмотрите до Конца.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 5 april 2019

На відео видно, як пенсіонерка риється в сміттєвих баках у пошуках того, що може полегшити її і так важке життя: пляшки, макулатуру.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Знімаючий ставить питання: "Вас влаштовує політичний курс Порошенка?
На що старенька відповідає "Порошенко? Якби він був нормальним, ми б не жебракували. Вчора отримала пенсію, а у мене три тисячі - комунальні. Що доброго за Порошенка? "

На запитання про те, як вона думає, чи знає Петро Олексійович про те, що у пенсіонерів така пенсія і комунальні, українка не замислюючись відповіла зі сльозами на очах: "А звідки він знає? Я сміття зібрала за 2 дні і 50 гривень маю. На хліб, на молоко - я не голодую. Не голодую я! Тому що я звикла вирішувати все в житті"

З першого погляду зрозуміло, що хоч і пенсіонерка виглядає по бойовому, але їй надзвичайно важко дається таке життя. В коментарях українці вибухнули хто обуренням, хто жалем, а хто і печаллю:

"Один просто крав. Інший мародер.", "Давайте поаплодуємо нашим славним реформаторам. ООН внесла Україну в список голодуючих країн", " Коли дивлюся на його зображення, то бачу морду упиря! Так і пре з його фізіономії, негатив!", "Ви розбили моє серце", "Така наша дійсність. На жаль", "У цьому відео все сказано, який чудовий президент!", "Усі п'ять років "Реформ" і "Життя по-Новому" в одному короткому відео."

Нагадаємо, що в аналізах Порошенка виявили "сліди Ложкіна" і запідозрили підміну пробірки.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що планується м'ясорубка між Порошенком і Зеленським.

Також, портал Знай.ua писав, що журналіст розповів, що в жадобі вхопитися за владу, Порошенко може не допустити вибори.