Медичні аналізи кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського продовжують залишатися однією з головних тем в інформпросторі та обростати новими подробицями.

Як з'ясувалося, до однієї з клінік, яка брала участь у заборі біоматеріалу чинного президента, може бути причетний Борис Ложкін – екс-глава Адміністрації Президента Порошенко і його давній бізнес-партнер, пишуть "Коментарі".

Мова йде про клініку "Борис". У січні цього року з'явилася інформація про те, що до купівлі цієї клініки готується мережа медичних центрів "Добробут". Про "Добробуті" відомо, що в 2014 році його придбав Ігор Мазепа. Як писали СМИ зробив він це в інтересах Бориса Ложкіна.

Користувачі соцмереж сумніваються, що результату аналізів Петра Порошенка можна довіряти. І не тільки з-за можливого "сліду Ложкіна". Деякі побачили в процесі забору крові у гаранта підміну пробірки за спинами медичних працівників і навіть маніпуляції зі шприцом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Я не вірю в легітимність медогляду кандидата Порошенко. Весь процес закрили багато людей. Так що взагалі не видно, чи брали у нього кров", – наголосила на YouTube Віка Бєляєва.

Також блогери іронізують з приводу того, що Порошенко, здаючи кров, спирав руку на спинку звичайного стільця.

"А взагалі цей хиткий стілець – це символ всіх реформ, які провів Порошенко. Спочатку – голосні і хтиві мови на трибунах, а на ділі – хитаються стільці", – відзначив Evgeny Istrebin.