Остаточні офіційні результати парламентських виборів у Центральній виборчій комісії сподіваються оголосити до 5 серпня.

Цю інформацію повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпачук 1 серпня в Києві.

"Очікуємо, що результати з розгляду апеляційних скарг завершаться протягом наступних двох-трьох днів, що дасть можливість комісії підбити підсумки голосування, оскільки встановлений законодавством термін спливає 5 серпня". йдеться у повідомленні

Парламентські вибори в Україні
Парламентські вибори в Україні

Як відомо, позачергові парламентські вибори відбулися 21 липня. За даними ЦВК, явка на виборах склала 49,2%.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Враховуючи результати виборів в одномандатних округах, «Слуга народу» отримує 254 місця у новому парламенті, «Опозиційна платформа» – 43, «Батьківщина» – 26, «ЄС» – 25, «Голос» – 20, інші партії – 10. Ще 46 депутатських мандатів здобули самовисуванці.

Нагадаємо, що Зеленського поставили у глухий кут провокаційним подарунком, його реакцію треба бачити: "Де ви це взяли? Це жах".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Також Знай.uа" писав, Зеленський підписав важливий указ про доступ до держпослуг: як працюватиме "цифровий скачок".