Переможець парламентських виборів на 102 мажоритарному окрузі Олесь Довгий подякував не тільки своїм виборцям, але й опоненту - Артему Петрощуку (кандидату від «Слуги Народу»).

Як написав депутат Олесь Довгий на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook: "Окрему подяку хочу написати своєму опонентові Артему Петрощуку (кандидату від «Слуги Народу»), який зайняв друге місце, за високу політичну культуру у його заяві про визнання нашої перемоги!"

Дорогі мої друзі, нарешті всі підрахунки закінчені та ОВК винесла свою постанову про результати виборів на нашому...

Geplaatst door Олесь Довгий op Woensdag 24 juli 2019

Окрім того, звісно, нардеп висловив щиру подяку своїм виборцям: "Я дякую всім вам разом і кожному особисто за вашу віру в мене, за вашу підтримку та довіру!!! Це прекрасна, чиста, чесна та впевнена перемога!!!!!"

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

У коментарях виборці Олеся Довгого відповіли взаємністю своєму народному обранцю, якому довірили представляти інтереси округу.

"В умовах досить складної політичної ситуації вибори в Мошоринській громаді пройшли цілком демократично - кожен виборець мав змогу віддати свій голос за кандидата та партію, програму яких він поділяє. Ми вітаємо Довгого Олеся Станіславовича з обранням до Верховної Ради України та набуттям депутатських повноважень! Мешканці Мошоринської громади вже не вперше віддали за Вас свої голоси, що свідчить про високу довіру громади та впевненість у тому, що ваш політичний досвід, принципова проєвропейська позиція будуть рушійною силою у реалізації реформ та сприятимуть підвищенню соціальних стандартів життя в Україні. Ми впевнені, що думка виборців буде обов’язково врахована у Вашій законотворчій діяльності. Бажаємо вам здоров’я та натхнення, надійних партнерів аби плідно працювати у найвищому законодавчому органі нашої держави!", - пише користувачка Світлана Мазур.

Нагадаємо, Олесь Довгий сказав, що змінитися за 5 років його депутатства: "Хочу бути прикладом для сина".

Також, як писав наш портал, Олесь Довгий здобув перемогу на одномандатному виборчому окрузі №102