21 липня 2019 року відбулися позачергові парламентські вибори в Україні. Жителі країни змогли вибрати максимально новий склад Верховної Ради. За результатами обробки 100% електронних протоколів в одномандатному виборчому окрузі №102 Кіровоградської області за депутата з групи "Воля народу" Олеся Довгого проголосували 40,7% виборців. Він сенсаційно обійшов свого опонента - представника президенської партії "Слуга народу" - Артема Петрощука, який набрав 27, 81% голосів. Відомо, що розрив між першим і другим місцем становив близько 10 тисяч голосів, що свідчить про колосальну довіру мешканців до Довгого.

Зараз Олесь почав свою політичну історію з чистого аркуша і заслужив повагу багатьох українців.

Не так давно Довгий дав обширне интверью, в якому, зокрема, розповів, що для нього зараз найголовніше.

сьогодні сам батько. Я хочу, щоб мій син, разом з вашими дітьми жив в Україні. Я хочу, щоб він отримав якісну освіту і диплом, який буде визнаватися в Європі. Я хочу, щоб він мав не тільки право, але й можливість отримати гідну роботу з гідною зарплатою. Я хочу, щоб наші діти сприймали пенсію, не як період виживання. Я хочу, щоб через 5 років, коли мій син буде бігати, я мав можливість взяти його за руку, привести в кожен населений пункт і, щоб він побачив, що люди мені посміхаються і тиснуть руку. Хочу, щоб він бачив, що його батько зробив це і це і, щоб він відчував, якого роду він син. Щоб теж тягнувся і бачив ту планку, яка задана йому могутнім родом Довгих".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Бути прикладом для сина – головна задача для мене як для батька.

Бути прикладом для сина – головна задача для мене як для батька. Ділюсь із вами ще однією частиною свого інтерв’ю.

Geplaatst door Олесь Довгий op Vrijdag 12 juli 2019

Як повідомляв портал Знай.іа, Разумков проговорився, як "слуги народу" роздадуть портфелі в новій Раді: "Щоб потрапили наші…".