Президент України Володимир Зеленський заявив, що активісти, які напали на прес-центр "Украинформ" 30 липня, повинні бути жорстоко покарані.

"Як оцінювати ситуацію, коли б'ють будь-яку людину? Ми зараз займаємося і будуємо окрему команду із захисту журналістів. Я розумію, що це дуже серйозна професія. Сам з журналістами працював 15 років. Треба розслідувати і дуже жорстко карати тих людей, які займаються такими справами", - сказав Володимир Зеленський.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що інцидент стався під час прес-конференції, де депутати по окрузі №50 збиралися заявити про фальсифікацію на виборах. У якийсь момент у будівлю зайшли активісти у футболках "Традиція і порядок", вони облили водою й закидали яйцями самовисуванця Андрія Аксьонова. Крім того, побили працівників прес-центру.

За фактом нападу порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли про долю нових "Роттердамів +".

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп потужно підтримав Зеленського в боротьбі з Путіним.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський знайшов 175 мільйонів за 3 хвилини, витрусив зі знахабнілого депутата.