Президент України Володимир Зеленський та глава ОП Андрій Богдан прокоментували у Facebook відео новообраного нардепа-мажоритарника Андрія Іванчука про фінансування ремонту доріг в Івано-Франківській області.

Як відомо, під час візиту в Івано-Франківськ Зеленський почув скарги місцевих жителів про поганий стан доріг в області. Так, голова села Космач зазначив, що на шлях до його села потрібно 175 мільйонів гривень. Після цього Зеленський попросив нардепа-мажоритарника Андрія Іванчука знайти ці гроші.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згодом Іванчук виклав на своїй сторінці у Facebook відео, на якому розповідає, що насправді Зеленський просив його "використовувати свій досвід і допомогти переможцеві від "Слуги народу" на сусідньому виборчому окрузі правильно оформити документи, зробити проект, відповідну технічну документацію для того щоб вирішити проблему даної громади".

Про ремонти доріг

На Коломийсько-Городенківському окрузі тривають ремонтні роботи доріг у Коломиї та Городенці: кілька днів тому розпочався ремонт дороги на вулиці Шевченка у Коломиї і продовжується будівництво "дороги життя", як я її називаю, Городенка – Івано-Франківськ за найсучаснішою технологією. Щодо прохання Президента України про допомогу відремонтувати дорогу у Космачі, то, думаю, глава держави мав на увазі використати мій досвід і допомогти переможцю від "Слуги народу" на сусідньому виборчому окрузі правильно оформити документи, зробити проект і, відповідно, технічну документацію, щоб вирішити проблеми цього округу. Також дуже слушно було підняте запитання приватно-державного партнерства, що треба врегульовувати на державному рівні. Я вважаю, що це дуже правильна ініціатива Президента України залучати український бізнес до вирішення інфраструктурних проблем.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door Андрій Іванчук op Vrijdag 2 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На питання "що малося на увазі, коли Зеленський сказав про допомогу ваших друзів у ремонті доріг" Іванчук відповів:

"Дуже справедливо було піднято питання приватно-державного партнерства, яке треба врегулювати на законодавчому рівні і я вважаю, що це дуже правильна ініціатива президента залучати Український бізнес до вирішення таких інфраструктурних проблем".

У коментарях під відео Богдан залишив повідомлення: "Ні. Президент вірить що Ви профінансує ці роботи!". Зеленський теж вирішив прокоментувати пост: "Ні, пане Іванчук, ви пообіцяли, тому фінансуйте".

Нагадаємо, у Зеленського розповіли про долю нових "Роттердамів +".

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп потужно підтримав Зеленського в боротьбі з Путіним.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський знайшов 175 мільйонів за 3 хвилини, витрусив зі знахабнілого депутата.