Стало відомо, що у суботу, 3 серпня, український глава держави Володимир Зеленський вирушить до Трускавця. Слід нагадати, що саме там майбутні депутати партії "Слуга народу" проходять курси тижневого інтенсивного навчання від "Київської школи економіки".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про те, що в Трускавець навідається президент, повідомили співрозмовники у Львівській обласній державній адміністрації та партії "Слуга народу".

Львівська обласна адміністрація оприлюднила анонс візиту Президента в область 3 серпня, не деталізувавши її програму.

Варто відзначити, що поки що в рамках візиту заплановано лише проведення Зеленським наради у Трускавці.

У свою чергу, співрозмовники в партії "Слуга народу" підтвердили, що після офіційної програми Зеленський планує відвідати навчання новообраних депутатів, яке завершується в ці вихідні (3-4 серпня).

Нагадаємо, що в "Слуги народу" Зеленського визначилися, хто замінить Гройсмана у Кабміні.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальну заяву соратника Зеленського висміяли фотожабами.

Також портал Знай.ua писав, що партія "Слуга народу", яка може самостійно сформувати більшість у Раді, озвучила перші рішення.